Huse si Folii de Protectie Telefoane

(4)

Cauti o Husa calitativa pentru protecţia telefonul tau?


Ti-ai cumparat unul din telefoanele iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi sau OPPO? Este desebit de important să vă asiguraţi că aveti parte de cea mai buna husa pentru dumneavoastra. In momentul in care achizionati un nou telefon, este recomandat sa aveti inca din prima zi o folie de protectie si husa. Doar asa il puteti proteja. Dar pe langa o protectie sporita, husele de pe Magazin15.ro ofera si un aspect placut la atingere noului dvs dispozitiv. Mereu o investitie intr-un Smartphone va avea nevoie de o protectie. Daca se sparge telefonul?. Aici, suntem alaturi de dvs cu cele mai bune preturi, calitate si respect fata de telefoanele mobile. De asemenea, produsele noastre va ajuta sa va pastrati device-urile intacte pentru a putea revinde in stare “ca noua”.

Huse de Protectie si Folii de Sticla Anti-Shock


Este dovedit stiintific ca majoritatea isi tin telefoanele in borseta sau geanta de zi cu zi, alături de cheile, machiajele şi alte obiecte de uz personal. Bărbaţii, si ei, obişnuiesc să ţină telefonul în buzunar sau undeva în maşină. Vedem ca din ce in ce mai multe persoane, isi strica telefoanele. Cele mai multe cauze sunt: zgârieturile, căzăturile, praful sunt doar câţiva factori responsabili pentru stricarea telefoanelor. Cu cele mai calitative carcase pe care le puteţi achiziţiona de pe magazin15.ro puteţi lăsa telefonul oriunde sau să îl puneţi în buzunar fără să vă faceţi griji în privinţa posibilelor zgârieturi. Pe de alta parte, o husă de protecţie va împiedica pătrunderea prafului şi a mizeriei din diverse zone în punctele de încărcare şi cele pentru castile dumneavoastra, reducând astfel riscul de deteriorare pe termen lung care exista. Dacă obişnuiţi să ţineţi telefonul pe masa sau printre alte documente, pixuri, din nou o husă  de tip Portofel sau Toc va minimiza orice deteriorare ce poate avea loc. Daca lucraţi in deosebi în medii de lucru solicitante, precum bucătării, restaurante, birouri, constructii, pavaje,intretineri, recepţii sau pe teren, va trebui să va ganditi bine si sa optaţi pentru o husă de protecţie de calitate Antishock si Superioară cu materiale de Calitate. În primul rând, utilizand produsele de pe Magazin15.ro se reduce uzura de zi cu zi chiar şi atunci când obişnuiţi să folosiţi telefonul foarte puţin. In al doilea rand, Accesoriile GSM Magazin15.ro au grijă de aspectul telefonului şi de funcţiile sale. Iată doar asa puteti reusi să oferiti protecţie si grija părţilor interioare şi delicate ale telefonului dumneavoastra si sa-l pastrati ca nou pe parcusul folosirii.

Adauga o Personalizarea telefonului tau


Carcasele şi Husele de Protecţie impreuna cu Foliile de Sticla sunt, o modalitate excelentă de a personaliza iremediabil un dispozitiv. Oamenii de-a lungul timpului prefera sa-si schimbe husele in functie de starea lor de spirit. Deseori cand suntem suparati vrem culori mai inchise, sau daca mergem la un eveniment monden vrem o husa cat mai serioasa. Puteţi folosi husele de protecţie pe care le găsiţi pe Magazin15.ro pentru a alege cum sa va asortati telefonul cu activitatea de zi cu zi. Cu un catalog imens de carcase si huse de protecţie şi husele de tip portofel sau cum le numim noi tip toc propuse de noi pe Magazin15, puteţi să oferiti telefonul  dumneavoastra un aspect nou dintr-un dispozitiv de zi cu zi într-unul sofisticat si modern, cu o simplă schimbare a carcasei.
Livrare 15 lei în toata România

Indiferent de locația ta
în România transportul te costa 15 lei.

Retur in 14 zile.

Vrei sa ne returnezi produsul?
Poți sa returnezi in 14 zile !

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici de Lu-Vi între orele 9:00 -17:30

Peste 100.000+ de clienti au cumparat de la noi!

Oferim cele mai bune servicii și prețuri
excelente la produse de înaltă calitate.

COS CUMPARATURI

×