Retururi

Cum returnez produsele?

Drept de retur in 14 zile. Suntem mereu aici pentru dumneavoastră.

Veţi primi bunurile comandate în termen de maximum 2 zile (48 de ore) lucrătoare de la data confirmarii comenzii. În perioadele de vârf pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult. 

Taxa de transport este de 15 LEI, indiferent de mărimea şi greutatea coletului dumneavoastra.

Transportul se efectuează la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul României. Puteţi alege metoda de livrare care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.

Informaţii privind exercitarea dreptului de retur (retragere)

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Jumba.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului”.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate în starea în care au fost primite, înapoi la firma Jumba.ro, pe propria cheltuială, împreună cu Formularul de Retur completat. În cazul in care produsele care ajung la noi și prezinta zgârieturi, urme de folosință, folii de protectie lipsa, sigilii rupte ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Dacă clientul va solicita ca Jumba.ro să initieze un transport de retur prin platforma sa, costul de transport pentru retur este de 15 lei și va fi scăzut din suma totala achitată la primirea comenzii, sau online, în contul bancar IBAN furnizat de către client.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate. Formularul pe care il punem la dispozitie este un model si nu este obligatoriu

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții: dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare (s-a comandat greșit din vina clientului) Jumba.ro își rezervă dreptul ca această taxă nu vă va fi returnată.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Jumba.ro

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene)

Adresa de retur:

In functie de stocurile disponibile, colete sunt expediate din mai multe depozite. Pentru a trimite produsele inapoi catre depozitul de origine al produselor de pe Jumba.ro, va rugam sa trimiteti coletul inapoi la adresa indicata pe AWB-ul coletului primit.

Formularul de retur se poate descarca apasănd aici:

COS CUMPARATURI

×