Livrari si Transport

Transport GLS România, FAN Curier sau DPD România

Suntem bucuroși sa oferim clienților noștri servicii de livrare complete de înaltă calitate. Acesta este motivul pentru care colaborăm cu serviciile de curierat rapid de prestigiu în România.

Livrăm în toată România

Suntem mândri de aria noastră de acoperire. Indiferent de locația in care te regasești, daca te afli pe teritoriul României, transportul va fi de doar 15 lei. Nu există taxe de km în plus.

Când ajunge comanda mea?

Produsele comandate inainte de ora 15:00 vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare.
Produsele comandate dupa ora 15:00 vor fi livrate ori in urmatoarea zi lucratoare, ori a doua zi lucratoare dupa momentul confirmarii comenzii telefonic cu unul dintre colegii noștri.
Vă rugăm să vă păstrați telefonul mereu aproape pentru a reuși sa confirmați comanda din prima incercare de apel. Nu va ingrijorați daca nu ați reușit sa răspundeți, ne angajăm să va contactăm de cel puțin doua ori pentru confirmarea comenzii.

Timp de livrare

Timpul de livrare este de 24 – 48 de ore lucrătoare indiferent de locația ce se află pe teritoriul României. Uneori din probleme (incidente) de natura rutieră, curierii noștri pot ramâne blocați pe drum, astfel ne rezervăm dreptul de a livra in 48 de ore. Nu te îngrijora, curierii nostri sunt determinați să livreze toate coletele in timp util.

Transport gratuit

LA COMANDA MAI MARE DE 75 DE LEI.
Pentru comenzile cu valoare mai mare de 75 de lei transportul este gratuit pană la ușa dumneavoastră.

COS CUMPARATURI

×